Hoia nahk noore ja tervena koensüüm Q10 abil

Koensüüm Q10 ehk ubikinoon on vitamiinisarnane aine, mida leidub inimese igas keharakus. See on eluliselt tähtis rakkude normaalseks toimimiseks, kuna varustab rakke vajaliku energiaga. Lisaks on ubikinoon tuntud kui võimas antioksüdant. Koensüümil Q10 on omadus siduda vabu radikaale. Ideaalses olekus suudab keha toota nii palju koensüümi Q10 kui vaja. Kui aga organism vananeb või seda mõjutavad stress,  mõningad ravimid, suitsetamine jne, väheneb ka vajaliku ensüümi tootmine kehas. Selle tulemusena väheneb rakkude uuenemine ning vastupanuvõime stressile.

Kuidas tekivad kortsud? Kortsud tekivad siis, kui nahk kaotab oma elastsuse ning muutub kuivaks ning õhukeseks. See juhtub aga seetõttu, et naharakkude jagunemine aeglustub ning kollageeni ja elastiini tootmine väheneb. Vabad radikaalid, mis tekivad päikesekiirguse, suitsetamise, stressi, alkoholi jm mõjul, aitavad naharakkude kahjustumisele ja kollageeni lagunemisele veel omakorda kaasa. Võimas antioksüdant koensüüm Q10 aitab siduda vabu radikaale, lõpetades rakkude kahjustumise protsessi. Samuti varustab ubikinoon naharakke vajaliku energiaga, aidates seeläbi nahal paraneda, naharakkudel uueneda ja nahka seeläbi tugevdada.

Koensüümi Q10 on võimalik omastada nii sees- kui välispidiselt. Kasuta naturaalseid nahahooldusvahendeid, mille koostises on koensüüm Q10. Meie valikus olevatest toodetest sisaldavad ubikinooni järgmised tooted: Lumessence trimmiv näokreem Q10 liposoomidega, kosutav kehaemulsioon kuslapuu ja koensüümiga Q10

Toiduainetest sisaldavad seda köögiviljad (eriti spinat), sea-, kana- ja veiseliha, ookeanikala.

 

Lisa kommentaar